Volledig scherm
© Foto: indebuurt Utrecht

Populaire Deense lifestylewinkel Søstrene Grene gooit de deuren in Hoog Catharijne bijna open...

We vertelden het je een tijdje geleden al: de superpopulaire Deense lifestylewinkel Søstrene Grene opent in Utrecht (in Hoog Catharijne om precies te zijn). Inmiddels weten we ook wanneer de vestiging opengaat, namelijk op vrijdag 13 juli. Dat laat het bedrijf weten op Facebook

Søstren..wat?!

En dat betekent dat we over iets minder dan een maand kunnen shoppen bij deze fijne huis-tuin-en-keuken-winkel. Wat je zoal bij Søstrene Grene vindt? Van briefpapier tot kaarsenhouders en van opbergdozen tot enkele meubels: wat niet, eigenlijk? De winkel staat bekend om zachte prijsjes en mooie items die helemaal bij de (nog steeds) populaire Scandinavische interieurstijl passen. En de naam? Die betekent letterlijk vertaald 'de gezusters Grene', naar de Deense zussen Inger en Knud Grene, die het bedrijf in 1973 oprichtten. Weet je dat ook weer.

Waar dan?

Waar de winkel exact opent? Op de onderste verdieping van het winkelcentrum, op het ‘plein’ waar ook Zara Home, Rituals en Sasha zitten om precies te zijn.

Nóg een Søstrene Grene?

Naast de winkel in Hoog Catharijne opent Søstrene Grene in 2019 ook een vestiging in het oude postkantoor op de Neude. Of die winkel als vervanging gaat dienen voor het filiaal in Hoog Catharijne is nog niet duidelijk. Het zou dus ook goed kunnen dat we in 2019 twee vestingen van de Deense lifestyleketen in Utrecht hebben.

Lees ook:

Nieuw in Utrecht: de mannen van The Barberstation (gesponsord)

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen op de site van indebuurt Utrecht.

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht