De Rabobank en de gemeente Utrecht willen het gebied aan de rechterzijde van het hoofdkantoor ontwikkelen. Het verouderde kantoor van de Rabobank aan die kant van ‘de Verrekijker’ moet plaatsmaken voor een nieuw kantoor in combinatie met woningbouw, aansluitend aan de Dichterswijk.
Volledig scherm
PREMIUM
De Rabobank en de gemeente Utrecht willen het gebied aan de rechterzijde van het hoofdkantoor ontwikkelen. Het verouderde kantoor van de Rabobank aan die kant van ‘de Verrekijker’ moet plaatsmaken voor een nieuw kantoor in combinatie met woningbouw, aansluitend aan de Dichterswijk. © ANP XTRA

Raad Utrecht vreest een te grote vinger in pap van Rabobank bij nieuwbouwplannen in stationsgebied

Wéér zijn er zorgen over een nieuwbouwproject in Utrecht. Na gedoe over een projectontwikkelaar die afspraken over huurprijzen aan zijn laars lapte en nieuwbouwwoningen die plots kleiner waren dan afgesproken, vraagt de Utrechtse gemeenteraad zich nu bezorgd af of er bij een nieuwbouwproject in het stationsgebied ook echt de afgesproken betaalbare woningen worden gebouwd. 

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht