Volledig scherm
Een botsing tussen een auto en een caravan op de A27 zorgde voor een grote ravage. © Michiel van Beers

Ravage op A27 na botsing op caravan bij knooppunt Lunetten

Een ongeval op de A27 bij knooppunt Lunetten zorgde vanmorgen voor een grote ravage op de weg. Een auto botste achterop een caravan. De bestuurder van de auto is gewond naar het ziekenhuis gebracht. 

Het ongeluk gebeurde op de A27 richting Almere bij knooppunt Lunetten, doordat er een file stond vanwege een eerder ongeval verderop. De bestuurder van een Skoda Octavia had de caravan over het hoofd gezien. 

De weg lag bezaaid met onderdelen van de auto en caravan. Het overige verkeer kon via de vluchtstrook passeren. 

De bestuurder van de Skoda is gewond naar het ziekenhuis gebracht. De betrokken voertuigen zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. 

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Twee mannen die werden opgepakt na de onrust die vorige week dinsdag ontstond bij de aanhouding van een 23-jarige Utrechter in de Kanaalstraat in Lombok, moeten vandaag al in een spoedzitting voor de rechter verschijnen. Het gaat om een 19-jarige man uit Utrecht en een 22-jarige man uit Culemborg . Zij probeerden de agenten die met de aanhouding bezig waren te trappen en te slaan. Omdat zij geweld hebben gebruikt tegen de politie, zal het Openbaar Ministerie de strafeis tegen de twee verdubbelen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht