Laila, met een mistroostig industrieel uitzicht pal langs de A2, biedt Turks eten voor gevorderden.
Volledig scherm
PREMIUM
Laila, met een mistroostig industrieel uitzicht pal langs de A2, biedt Turks eten voor gevorderden. © Foto Ruud Voest

Restauraunt Laila is een verademing voor de 13.000 Turken in Utrecht (en de nieuwsgierige niet-Turk)

DE GOUDEN POLLEPELElke week recenseert het AD een van de vele restaurants in de provincie Utrecht. Marco Bosmans beoordeelt het restaurant aan de hand van het voor-, hoofd- en nagerecht, de bediening, sfeer en prijs-kwaliteit. Deze week eet hij bij Laila in Utrecht.

Uw favoriete ochtendblad doet vaker verslag van Turkse zaken, maar over Turkse smaken gaat het zelden. Voor Laila maken we vandaag graag een uitzondering. Dit is thuiskomen voor de 13.000 Turken in Utrecht en een avontuur voor de nieuwsgierige niet-Turk.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht