Tommy St. Jago wordt van het veld gedragen na het oplopen van zijn blessure in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Sittard, in augustus van dit jaar.
Volledig scherm
Tommy St. Jago wordt van het veld gedragen na het oplopen van zijn blessure in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Fortuna Sittard, in augustus van dit jaar. © Pro Shots / Remko Kool

Revaliderende St. Jago meldt zich weer op trainingsveld FC Utrecht

Tommy St. Jago is in een volgende fase van zijn revalidatie belandt. De 21-jarige centrumverdediger, die vlak voor het seizoen tegen een zware knieblessure aanliep, traint op momenten weer individueel op het veld. 

 1. Margaretha zei haar baan bij de gemeente op en startte een wandelbedrijf: ‘Het maakt je gelukkig en trots’
  PREMIUM

  Margaretha zei haar baan bij de gemeente op en startte een wandelbe­drijf: ‘Het maakt je gelukkig en trots’

  In je eentje op wandelreis klinkt voor veel vrouwen als een toch wat gevaarlijke onderneming, maar Margaretha Broersma draait haar hand er niet meer voor om. Ze zei haar baan in Nederland op en richtte haar wandelbedrijf Go SantiaGo op om een inspiratiebron voor velen te kunnen zijn. In oktober vorig jaar startte ze met de eerste groep wandelaars. ,,Mijn doel is mensen die de wens hebben om naar Santiago de Compostela te lopen, de drempel over te helpen.”
  Utrecht
 2. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?