Volledig scherm
De Rijnbrug richting Rhenen. © Google Streetview

Rijnbrug nacht op slot voor verkeer uit Culemborg en Rivierenland

Automobilisten uit Culemborg en de rest van Rivierenland moeten in de nacht van woensdag op donderdag een stuk omrijden als ze naar Wageningen willen. De afslag bij de Rijnbrug gaat dicht; later op de avond volgt ook de route binnendoor via Achterberg.

De provincie Utrecht gaat aan het werk op de N233, de provinciale weg van Kesteren naar Veenendaal. Doorgaand verkeer via de Rijnbrug is wel mogelijk, maar aan de Rhenense kant van de brug is de afslag naar Wageningen (Zwarteweg) vanaf 20.00 uur afgesloten.

De afsluiting geldt tot de volgende dag 06.00 uur. Verkeer vanuit Rhenen kan wel via de Zwarteweg naar Veenendaal rijden.

Kruising op slot

Automobilisten die vanaf de Rijnbrug over de N233 rijden en zo naar Wageningen willen, moeten er bovendien rekening mee houden dat bij de volgende kruising de wegen naar Achterberg en Rhenen op slot gaan van 23.00 tot 03.00 uur. Dan kunnen automobilisten niet de Achterbergsestraatweg en de Bergweg op.

Er staan omleidingsborden, er zijn verkeersregelaars aanwezig en de uitvoerder zal zijn uiterste best doen om de overlast zoveel mogelijk te beperken. Bij slecht weer worden de werkzaamheden verplaatst en in de nacht van donderdag op vrijdag uitgevoerd.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht