De schade is groot in Leersum
Volledig scherm
PREMIUM
De schade is groot in Leersum © Ruud Voest

Schade van noodweer in Leersum loopt in de tonnen, meldingen lopen nog steeds binnen

Hoewel de totale omvang van de stormschade in Leersum nog niet duidelijk is, spreekt schadeherstelbedrijf MainPlus van een schadebedrag dat ‘in de tonnen’ loopt. Verzekeraars zijn nog volop bezig met het inventariseren van de meldingen. Waarschijnlijk volgt er pas volgende week een definitief beeld.

 1. Daar was ‘de witte man’ weer, zag Jerry: ‘De verpersoonlijking van het kwaad’
  PREMIUM
  column

  Daar was ‘de witte man’ weer, zag Jerry: ‘De verpersoon­lij­king van het kwaad’

  En ja hoor, daar was-ie weer: de witte man. De verpersoonlijking van het kwaad. Ditmaal dook hij op in een hilarisch AD- interview met de Utrechtse hoogleraar genderstudies Rosemarie Buikema. Het vraaggesprek is feitelijk niet meer dan een serie warrige, ongesubstantieerde aannames. Een doodzonde in de wetenschap. Of dat iets zegt over de academische statuur van de genderstudies, durf ik niet te zeggen.
 2. Klant Olivier (70) blikt terug op Utrechtse tippelzone, die bijna gaat sluiten: ‘Niet elke bezoeker is viezerik’
  PREMIUM

  Klant Olivier (70) blikt terug op Utrechtse tippelzone, die bijna gaat sluiten: ‘Niet elke bezoeker is viezerik’

  Per 1 juli sluit de tippelzone aan de Utrechtse Europalaan voorgoed. Olivier (70) is bezoeker van het eerste uur en blikt terug op de tijd dat de zone lang was en vrouwen zich in grote aantallen aanboden. Oók aan perverse mannen die misbruik maakten van kwetsbare vrouwen. Maar, zegt Olivier: ,,Het is niet juist om elke bezoeker van een tippelzone voor viezerik uit te maken.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht