Volledig scherm
De scooterrijder werd op de kruising van de Zandweg met de Meridiaan geschept door een auto. © 112mediautrecht

Scooterrijder geschept door auto in De Meern

Een scooterrijder is met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat hij in De Meern was geschept door een automobilist. Het ongeval gebeurde op de kruising van de Zandweg met de Meridiaan.

De hulpdiensten rukten met spoed uit. Ze hebben het slachtoffer gestabiliseerd en meegenomen naar het ziekenhuis. In welke toestand de scooterrijder verkeert, is onbekend. 

Het gaat vaker mis op dit kruispunt. In maart raakte een pizzabezorger gewond nadat een auto op hem botste. Bestuurders die op de Zandweg rijden, hebben voorrang, omdat het een fietsstraat betreft. Vele omstanders klagen dat het kruispunt onveilig is. 

  1. Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd
    PREMIUM
    indebuurt

    Fred Smit had een Audi en een dik salaris, totdat hij dakloos werd

    Ooit had hij dure pakken, een Audi, een dik salaris en een goede managementfunctie. Maar dat alles hoort volgens Fred Smit (59) bij een vorig leven. Inmiddels is hij – na zelf een tijd dakloos te zijn geweest – eigenaar van stichting RECHTOP en helpt hij mensen zoals hij: daklozen die tussen wal en schip vallen qua regelgeving. Daarnaast geeft hij rondleidingen door Utrecht en laat hij mensen de stad door zijn ogen zien.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht