Volledig scherm
In november komen de Australische mannen van Thunder From Down Under naar Nieuwegein. © DE KOM

Sexy mannen in Stadstheater DE KOM in Nieuwegein

Stadstheater DE KOM in Nieuwegein gaat op de 'Hot & Spicy' tour. Speciaal voor vrouwen komt er nieuw evenement met sexy, goedgebouwde mannen met gespierde 'wasbordjes'. 

Quote

We hebben al eens een Ladies Night gedaan en dat was een succes. Nu trekken we dat door met drie avonden in het nieuwe theaterseizoen.

Els Beving

Het is een van de opvallende nieuwe onderdelen in het theaterprogramma voor het nieuwe seizoen dat DE KOM heeft gepresenteerd. In het nieuwe seizoen doet DE KOM drie keer een vrouwenavond, waarmee het theater nieuwe doelgroepen in de hele regio hoopt te bereiken.

Of het stadstheater de sexy mannen nodig heeft? ,,Het is van deze tijd. We willen andere en nieuwe doelgroepen bereiken en ook meer mensen in de regio aanspreken met een aanbod dat hen naar het theater laat komen’’, zegt programmeur Els Beving.  ,,We hebben al eens een Ladies Night gedaan en dat was een succes. Nu trekken we dat door met drie avonden in het nieuwe theaterseizoen. We denken dat het aanslaat.’’

Als eerste van de 'Hot & Spicy' avonden komen op 2 november de sexy dansers van Australia's Thunder From Down Under naar het Nieuwegeinse theater. Ook later in het seizoen zijn er specials voor dames. In februari 2018 komt de comedy 'Opvliegers 3: New York, New York' en in mei 2018 de musical Full Monty.

Grote namen

Naast de avonden voor vrouwen heeft DE KOM een breed aanbod in het nieuwe seizoen. Grote namen als Youp van 't Hek, Claudia de Breij, Trijntje Oosterhuis, Bram van der Vlugt en Veldhuis & Kemper komen weer naar Nieuwegein. Trots is het Stadstheater op de komst van de Asthon Brothers op 16 september tijdens de feestweek. 

DE KOM viert dit jaar een eerste lustrum. Het theater zit vijf jaar op het Stadsplein. Reden voor een feestje in de eerste week van het nieuwe seizoen. ,,De Asthon Brothers waren ook onze allereerste artiesten die vijf jaar geleden in de nieuwe DE KOM optraden.’’ Dat was nog in de testfase van de nieuwe zaal. DE KOM laat komend seizoen ook iets van achter de schermen zien. In The Backstage Comedy Tour zijn er op verschillende plekken van het theater optredens, zoals in de laad- en losruimtes, de kleedkamers of het zijtoneel. Met onder andere Javier Guzman en Alex Ploeg zijn er in totaal tien optredens.

Operatie geslaagd

Deze week is nog een ander bijzonder stuk toegevoegd aan de nieuwe programmering. Op 22 december komt het muziektheaterstuk van Erik Krikke 'Operatie geslaagd' naar DE KOM. Krikke is oud operatieassistent in Afghanistan en vertelt met muziek uit de Top 2000 over zijn ervaringen. Hij schreef er eerder een boek over en gaat nu ook het theater in.

Het theaterprogramma van DE KOM is al online te bekijken. Vaste klanten van DE KOM krijgen de gelegenheid binnenkort kaarten te reserveren. Vanaf 13 mei gaat de losse verkoop van start.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht