Slachtoffer ongeval is 21-jarige Utrechtse, klopjacht op automobilist gaat door

VideoDe vrouw die vannacht is omgekomen bij een dodelijke aanrijding op de Biltsestraatweg in Utrecht was een 21 jarige Utrechtse. De automobilist die haar aanreed is doorgereden. De politie is al de hele dag op zoek naar hem of haar en het voertuig. 

Het ongeluk gebeurde rond 04.30 uur ter hoogte van Fort de Bilt. Het slachtoffer werd gevonden door getuigen. Toen de ambulance arriveerde, was de vrouw al overleden aan haar verwondingen. Uit onderzoek blijkt dat de vrouw hoogstwaarschijnlijk als wandelaar is aangereden door een automobilist in een zilvergrijze-groene Renault Scénic uit de periode 1999-2003.  

De auto heeft waarschijnlijk veel schade aan de rechter voorzijde. Via Burgernet werd een melding verspreid om uit te kijken naar de Renault. Vandaag vloog een politiehelikopter boven de ongevalsplek om overzichtsfoto’s van de plaats van de aanrijding te maken.

De politie kan nog niets vertellen over de exacte toedracht van het ongeval. De Verkeers Ongevallen Analyse is vanmorgen urenlang bezig geweest op de plaats van het ongeval.

Volledig scherm
De Verkeers Ongevallen Analyse is urenlang bezig geweest met onderzoek op de plaats van het ongeval. © Keistad Nieuws

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht