Situatie van het fietspad over de N229 bij Cothen
Volledig scherm
Situatie van het fietspad over de N229 bij Cothen © Google Streetview

Snelheid op N229 wordt bij Cothen naar 60 km verlaagd om oversteekplaats veiliger te maken

Op de Graaf van Lynden van Sandenburgweg gaat de maximumsnelheid vanaf de turborotonde bij Cothen over een afstand van ongeveer een kilometer omlaag van 80 naar 60 kilometer per uur. Zodra de provinciale weg N229 tussen Werkhoven en Cothen is geasfalteerd, wordt een 60 kilometerbord geplaatst.

 1. Toekomst ‘Minuut van Ruud’ onbekend na ontslag Fidan en Renze: ‘Hopelijk ben ik urgent genoeg’

  Toekomst Utrechter Ruud Smulders onbekend na ontslag Fidan en Renze: ‘Hopelijk ben ik urgent genoeg’

  Ruud Smulders (34) weet nog niet of hij er in het nieuwe seizoen van De Vooravond bij is met zijn rubriek. De cabaretier verzorgde de eerste twee reeksen van de talkshow De Minuut van Ruud, een satirisch filmpje van zestig seconden over de actualiteit. ,,Toen we na de laatste uitzending uit elkaar gingen, zeiden we: tot eind augustus, maar ik begrijp dat er wat dingen veranderd zijn”, zegt Smulders vanaf zijn vakantielocatie.
 2. Frits en zijn mede-militairen hielpen maandenlang op corona-afdeling UMC: ‘Niet lullen, maar poetsen’
  PREMIUM

  Frits en zijn me­de-militairen hielpen maanden­lang op corona-afdeling UMC: ‘Niet lullen, maar poetsen’

  Acht maanden lang sprongen militairen in het UMC Utrecht bij om zoveel mogelijk covidpatiënten vanuit het hele land op te kunnen nemen. Maar nu de coronacijfers dalen, zal het 'groen’ deze week uit de gangen van het UMC Utrecht verdwijnen. Het markeert het einde van een heftige periode, maar de militairen zullen óók gemist worden. „Hun humor maakte de dagen leuker.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht