Volledig scherm
Het grootste spookhuis van Nederland in winkelcentrum The Wall langs de A2 ging eind september open. © Marnix Schmidt

Spookhuis The Wall een maand langer open

Horrorclowns en freaks lopen ook in de maand januari nog in winkelcentrum The Wall in Leidsche Rijn. Het spookhuis Halloween Nightmares is door succes verlengd. 

Quote

Het bleek zo’n succes dat we besloten hebben om te verlengen

René van Os

Halloween Nightmares opende eind september de deuren en zou drie maanden in het winkelcentrum blijven zitten. Die drie maanden zijn inmiddels voorbij, maar de bezoekers bleven komen. ,,We zijn eigenlijk met een lege blik gestart’’, vertelt René van Os, manager van het spookhuis. ,,We hebben aan het begin vooral gekeken hoe spookhuis liep. Maar het bleek zo’n succes dat we besloten hebben om te verlengen.’’

Het spookhuis is 2.400 vierkante meter groot en bestaat uit twee verdiepingen. Daarmee is het op dit moment het grootste spookhuis van de Benelux. Bezoekers lopen een dik halfuur in het spookhuis rond en komen door verschillende kamers met horrorclowns, freaks en krekels.

Nieuwe kamers

,,We blijven vernieuwen’’, zegt Van Os. ,,Ook in januari hebben we een aantal nieuwe kamers in het spookhuis. Daardoor blijft het ook leuk voor mensen die al een keer geweest zijn. En voor ons is het elke avond een plezier om de bezoekers met een grote glimlach naar buiten te zien lopen.”

Of het spookhuis na januari nog openblijft, ligt volgens Van Os aan hoe komende maand verloopt. Hij sluit niet uit dat het spookhuis volgend jaar terugkomt. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht

poll

De Vuelta moet naar Utrecht komen in 2020

De Vuelta moet naar Utrecht komen in 2020

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
624 stemmen