Ernstig ongeval op de A12 bij Maarsbergen.
Volledig scherm
Ernstig ongeval op de A12 bij Maarsbergen. © Menno Bausch

Spookrijder uit Almelo aangehouden na fatale botsing op A12

updateBij een zeer ernstig ongeval op de A12 ter hoogte van Maarsbergen is vrijdagmorgen een 19-jarige man uit Ede om het leven gekomen. Op de weg richting Veenendaal richtte een spookrijder uit Almelo in alle vroegte een ravage aan. Een inzittende van de aangereden auto overleed, een andere raakte zwaargewond.

 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Vrijwillig dienen bij de politie, Ad (70) en Herman (76) genieten er ook op hun oude dag met volle teugen van
  PREMIUM

  Vrijwillig dienen bij de politie, Ad (70) en Herman (76) genieten er ook op hun oude dag met volle teugen van

  Vrijwillig werken bij de politie. Wie doet zoiets? En waarom doen deze reservisten dat náást een fulltimebaan? De 175 vrijwilligers die het korps Utrecht rijk is - de tak bestaat 75 jaar - hebben geregeld iets uit te leggen op verjaardagen. Ad Imhof en Herman van den Ham hebben geen seconde spijt van de keuze die ze in 1980 en 1988 maakten. ,,We zijn er graag voor onze stad, Utrecht.’’
  Utrecht