De plek van het bijna fatale zwemongeluk in het Gagelbos. Katrin en Eline lagen aan de overkant in het grasveld te zonnen en zagen dat Sven bijna verdronk. Inzet: Katrin Kochems (geheel links) en Eline Kochen en burgemeester Sharon Dijksma. Rechts drenkeling Sven Hoetjes, die het ongeluk ternauwernood heeft overleefd.
Volledig scherm
PREMIUM
De plek van het bijna fatale zwemongeluk in het Gagelbos. Katrin en Eline lagen aan de overkant in het grasveld te zonnen en zagen dat Sven bijna verdronk. Inzet: Katrin Kochems (geheel links) en Eline Kochen en burgemeester Sharon Dijksma. Rechts drenkeling Sven Hoetjes, die het ongeluk ternauwernood heeft overleefd. © Peter Hoetjes

Sven (22) dook in ondiep water en bleef roerloos liggen, dankzij Katrin en Eline kan hij het nog navertellen

Dinsdag 11 augustus 2020 zal Sven Hoetjes niet meer vergeten. Een snelle duik in een sloot in recreatiegebied Gagelbos in De Bilt liep bijna fataal af. Zonder hulp van Katrin Kochems en Eline Kochen had Sven het niet kunnen navertellen.

 1. Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankrekening’
  9

  Met lege handen na een scheiding: ‘Ik had niet eens een eigen bankreke­ning’

  In Nederland eindigt nog steeds een op de drie huwelijken in een echtscheiding. Hoewel vrouwen die met mannen trouwen steeds vaker blijven werken, staan vooral zij er na een scheiding het slechtst voor. Een parttime baan blijkt niet voldoende om hetzelfde leven te kunnen blijven leiden. Het is meestal de vrouw die na de scheiding driehoog-achter in een flatje eindigt. „Stellen praten niet over geld en vrouwen eisen hun positie niet op.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Zo rouwen olifanten als ze een familielid verliezen
  Play

  Zo rouwen olifanten als ze een familielid verliezen

 2. Twee ongevallen met meerdere slachtoffers in Amersfoort
  Play

  Twee ongevallen met meerdere slachtof­fers in Amersfoort

Utrecht