Boa's hebben vanmiddag op de Voorheuvel in Zeist talloze automobilisten op de bon geslingerd die de onlangs ingestelde afsluiting van de straat negeerden. Een aantal mensen ging met de gemeentelijke handhavers in discussie.
Volledig scherm
Boa's hebben vanmiddag op de Voorheuvel in Zeist talloze automobilisten op de bon geslingerd die de onlangs ingestelde afsluiting van de straat negeerden. Een aantal mensen ging met de gemeentelijke handhavers in discussie. © Fotokoning - Aneo Mario Koning

Talloze automobilisten op de bon geslingerd vanwege ‘negeren’ verkeersplan Zeist

Een onbekend aantal automobilisten is vanmiddag op de bon geslingerd in het centrum van Zeist. Ze werden bekeurd voor het negeren van het nieuwe verkeersplan.

 1. Joost (27) en zijn horecacollega’s koken 500 kerstdiners voor de voedselbank, maar hij mist nog één ding
  PREMIUM

  Joost (27) en zijn horecacollega’s koken 500 kerstdi­ners voor de voedsel­bank, maar hij mist nog één ding

  Bij de Utrechtse restaurants Héron en KookaBarra liggen de werkzaamheden, los van het gebruikelijke afhaal- en bezorgwerk, al een tijdje stil. En dus kwam medewerker Joost Vermeer (27) met een plan: vijfhonderd luxe kerstdiners koken voor de klanten van de Voedselbank. Iedereen staat in de startblokken, maar één ding ontbreekt nog: plastic bakjes. 1500 stuks welgeteld.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

 1. Hart(jes) onder de riem voor eenzame truckers
  Play

  Hart(jes) onder de riem voor eenzame truckers

 2. Achter de geraniums? Jan (95) gaat liever naar de sportschool
  Play

  Achter de geraniums? Jan (95) gaat liever naar de sport­school

Utrecht