Interieur van de Uithoflijn.
Volledig scherm
Interieur van de Uithoflijn. © Foto Ruud Voest

Tram 22 in Utrecht rijdt niet door landelijke Vodafone storing

updateNa de wisselstoring van vanmorgen rijdt tram 22 opnieuw niet, dit keer is de landelijke stroomstoring bij Vodafone de boosdoener. De tram had eerder vandaag een wisselstoring bij halte P&R Science Park. En dit was niet de eerste keer dat er storing was bij deze peperdure tramlijn. 

 1. Inktzwart scenario voor Utrechtse ov-reiziger van de baan: bussen en trams blijven in 2022 volop rijden
  PREMIUM

  Inktzwart scenario voor Utrechtse ov-reiziger van de baan: bussen en trams blijven in 2022 volop rijden

  Het hing als een donkere wolk boven de provincie Utrecht: als gevolg van het dalend aantal reizigers door corona zouden er fors minder bussen gaan rijden en sommigen zouden helemaal wegvallen. Maar er is nu toch goed nieuws, het aantal reizigers stijgt weer en het Rijk blijft het openbaar vervoer steunen. Gevolg: overal waar nu een bus of tram rijdt, daar kun je ook in 2022 opstappen.
 2. Man (28) dreigt uit huis gezet te worden, maar slaat aanbod in ‘achterstandswijk’ af: ‘Dan liever op straat’
  PREMIUM

  Man (28) dreigt uit huis gezet te worden, maar slaat aanbod in ‘achter­stands­wijk’ af: ‘Dan liever op straat’

  Tijd om te rouwen na het overlijden van hun moeder (45) kregen haar drie kinderen naar eigen zeggen niet, omdat ze van de woningbouwvereniging Woongoed Zeist uit hun sociale huurwoning moeten. Al drie jaar probeert een van die kinderen, de 28-jarige E., dat besluit aan te vechten. Ook maandag nóg eens voor de rechter. ,,Ik wil niet het zielige jongetje uithangen, maar we zitten in een situatie waar we niet uitkomen.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht