Station Bilthoven.
Volledig scherm
Station Bilthoven. © Jeroen Jumelet

Treinconducteur in Bilthoven mishandeld na vragen om vervoersbewijs

Een treinconducteur is gisteravond mishandeld in een trein bij station Bilthoven nadat deze een 22-jarige man om zijn vervoersbewijs vroeg.

 1. Volleyballer Hugo is ook huisarts in coronatijd: ‘De overheid moet meer investeren in preventie’
  PREMIUM

  Volleybal­ler Hugo is ook huisarts in coronatijd: ‘De overheid moet meer investeren in preventie’

  Wanneer je Hugo Rijken spreekt over volleybal en VCV, dan druipt het enthousiasme er nog steeds van af. Aan stoppen moet de 39-jarige Veenendaalse huisarts dan ook niet denken, hoewel de afgelopen tijd er aardig inhakte. ,,Afgelopen najaar dacht ik mijn laatste wedstrijd gespeeld te hebben. Mijn focus lag totaal ergens anders. Bij privé, werk en teststraat met werkweken van soms wel 80 tot 90 uur”, geeft hij aan.
 2. Ajax-talent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeersongeluk: ‘We zijn diep geraakt’
  drama ijsselstein

  Ajax-ta­lent Noah Gesser (16) en zijn broer omgekomen bij verkeerson­ge­luk: ‘We zijn diep geraakt’

  De 16-jarige Ajax-speler Noah Gesser is omgekomen bij een verkeersongeluk vrijdagavond in IJsselstein (Utrecht). Dat bevestigt een woordvoerder van de club, die spreekt van ‘vreselijk nieuws’. Ook zijn 18-jarige broer Isay, die zondag 19 jaar zou zijn geworden, overleefde het ongeluk niet. Het drama leidt tot een stortvloed aan reacties; zelfs van Real Madrid en Manchester City. ,,We willen ons medeleven betuigen aan familie, geliefden, teamgenoten en Ajax.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht