Volledig scherm
PREMIUM
. © AD

Tuincentrum Overvecht sluit filiaal aan Gageldijk vanwege ‘te hoge huurprijs‘

Tuincentrum Overvecht aan de Gageldijk sluit de deuren. Volgens de bedrijfsleiding is dat besluit een direct gevolg van de te hoge huren die de vestiging van de landelijke keten met nog twaalf andere tuincentra moet betalen. Tuincentrum Overvecht maakt deel uit van De Borgeld Management Group (BMG).

Uitgerekend in het jaar dat het tuincentrum vijftig jaar bestaat, gaat de stekker er uit. Op 1 oktober om precies te zijn. Dat komt hard aan bij vaste klanten. Het goede nieuws voor hen; er keert een nieuw tuincentrum voor terug, met een ander innovatiever concept. Streefdatum: voorjaar 2020.  

  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht