Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Twee jongens duwen 11-jarige van fiets in Vleuterweide: „Laffe poging beroving”

Twee jongens hebben in Vleuterweide een 11-jarig kind dat aan het fietsen was van zijn of haar fiets geduwd. Vervolgens eisten de jongens geld van het kind. Een omstander greep in, waarna het duo ervan voor ging. De politie is op zoek naar de omstander en de daders.;

„Een laffe poging tot beroving”, noemt de politie het voorval op Twitter. „Ai, ai + GRRR!”, zetten ze erbij in hun Tweet. De politie is op zoek naar de daders en naar de passant die ingreep. 

De vermoedelijke daders zijn twee licht getinte jongens die tussen de 16 en 18 jaar oud zouden zijn. Eén van hen droeg een grijs shirt met een rode band. 

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Vanavond staat de Californische band The Growlers in Ronda in TivoliVredenburg. Hun muziek wordt niet voor niets beach goth genoemd: de band mixt surf, garagerock, pop en psychedelica. Dit jaar bracht The Growlers het nieuwe studioalbum Natural Affair uit, waarop de band zich meer laat inspireren door energieke new wave funk en dansbare disco. De zaal opent om 19.00 uur, de band speelt de eerste klanken om 19.45 uur. Tickets zijn 23,35 euro en zijn hier te bestellen.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht