Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Thinkstock

Twee Utrechters probeerden in te breken in auto mét inzittenden, daarna ging het helemaal mis

Bij een nogal opvallende auto-inbraak aan de Vader Rijndreef in de Utrechtse wijk Overvecht ontstond zaterdag tussen vier mannen een conflict. De twee inbrekers probeerden namelijk binnen te komen in een auto waar op dat moment twee mannen inzaten. 

Het gevolg was een conflict tussen de vier mannen, waarna de twee inbrekers ervandoor gingen in een andere auto. Getuigen zagen het kenteken van de auto en waarschuwden de politie. De politie wil niet prijsgeven waarom de mannen probeerden in te breken in een auto met inzittenden. Ook is niet duidelijk of de inbrekers bekend was dat er mensen in de auto zaten. 

De vluchtauto van de inbrekers werd teruggevonden op de Linschotensingel in de wijk Hoograven in Utrecht, waar twee mannen diezelfde auto instapten en wegreden. Ze werden door de politie tot stoppen gemaand en aangehouden. Of het de inbrekers waren die in de auto stapten, is niet bekend. In de woning waar zij uitkwamen, waren nog twee mannen aanwezig. Ook zij werden aangehouden, want in de woning vonden de agenten een grote hoeveelheid drugs en illegaal vuurwerk.

In totaal zijn vier mannen uit Utrecht van 19 en 20 jaar meegenomen voor verhoor. De drugs en het vuurwerk zijn in beslag genomen en vernietigd. 

De politie doet nog verder onderzoek naar de zaak en is op zoek naar getuigen van het conflict dat tijdens de auto-inbraak ontstond. 

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht