Volledig scherm
© Foto: ANP

Utrecht Canal Pride: dit zijn de beste plekken om de botenparade te bekijken

Zaterdag 16 juni is de tweede editie van de Canal Pride in Utrecht. Een parade van bontgekleurde boten vaart dan weer door de Utrechtse grachten. De beste plekken om te kijken op een rij.

Als een echte VIP

Wil je als een VIP genieten van de Utrecht Canal Pride? Kom zaterdag 16 juni dan (op tijd!) naar het buitenterras van TEDS. Je hebt er prima zicht op de boten en er is een buitenbar en een dj.

Goede spot aan de werf

Volledig scherm
© Foto: ANP

De Utrechtse werven zijn een goede spot om de botenparade te bekijken. Vanaf het terras van bijvoorbeeld Kimmade heb je een supergoed uitzicht op alle boten. Een Vietnamees biertje erbij en een topmiddag is gegarandeerd.

Langs de Oudegracht

Volledig scherm
© Foto: ANP

Morren Galleries bouwt speciaal voor de Utrecht Canal Pride een heus VIP-dek aan de Oudegracht. Wil je hier naar de parade kijken, geef dat dan wel even aan van tevoren.

Feestje bij ROOST aan de Singel

Volledig scherm
© Foto: indebuurt Utrecht

Café Kalff en ROOST aan de Singel hosten een van de streetparty's van de Canal Pride in Park Paardenveld. Hier eindigt de botenparade en meren de boten aan, nadat ze over de gracht zijn gevaren. Natuurlijk gaat het feestje dan gewoon door. Van 15.00 tot 22.30 uur kun je hier een dansje wagen. Kom je op tijd, dan kun je het einde van de botenparade ook nog even meepikken.

Lees ook:

5x badkamertrends van dit moment (gesponsord)

Alex heeft de leukste vrijwilligersfunctie van Utrecht: kom jij zijn team versterken?(gesponsord)

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen op de site van indebuurt Utrecht.

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht