Een bouwplaats in Utrecht. Meer woningbouw is hard nodig om de regio vitaal te houden tot 2050. Gemeenten in de provincie Utrecht vragen om investeringen in hun regio door het nieuwe kabinet.
Volledig scherm
Een bouwplaats in Utrecht. Meer woningbouw is hard nodig om de regio vitaal te houden tot 2050. Gemeenten in de provincie Utrecht vragen om investeringen in hun regio door het nieuwe kabinet. © ANP

Utrecht en regio willen door enorme groei nieuwe kabinet uit coronacrisis loodsen (maar daar is wel geld voor nodig)

Utrecht en omliggende gemeenten in de provincie kunnen een enorme bijdrage leveren aan het economisch herstel van Nederland na de coronacrisis. Vooral door te investeren in woningbouw en openbaar vervoer in Utrecht, stimuleert het nieuwe kabinet de nationale economie.

  1. Leven van Utrechtse voetbaltweeling Timber (19) is net een jongensboek, álles deden ze samen... tot nu
    PREMIUM

    Leven van Utrechtse voetbalt­wee­ling Timber (19) is net een jongens­boek, álles deden ze samen... tot nu

    Ze zaten samen in de buik, voetballen sinds hun 4de bij dezelfde club, zaten altijd bij elkaar in de klas en slapen nog steeds samen op een kamer. Maar aan dit leven samen komt voor de Utrechtse tweelingbroers Timber (19) deze maand een eind. Quinten speelt vanaf komend seizoen bij FC Utrecht, Jurriën gaat verder bij Ajax. Ook het Oranjeavontuur moet Jurriën tijdens het EK deze zomer zonder zijn tweelingbroer doen. Zijn familie, allereerste trainer en fanatieke juf blikken terug. Hoe heeft deze tweeling het samen zo ver kunnen schoppen?

In samenwerking met indebuurt Utrecht