Volledig scherm
© AD

#UtrechtKiest: Verkiezingen staan voor de deur, maar de campagne is nog vlak

Het is bijna 21 maart en dat betekent dat Utrecht bijna naar de stembus mag. Wie wordt de grootste partij van de stad? De campagnes zijn inmiddels van start. Maar echt goed op dreef zijn de campagnes nog niet, concluderen Diane Hoekstra (politiek verslaggever) en Wouter de Heus (politiek columnist) van het AD Utrechts Nieuwsblad

In de achtste uitzending van #UtrechtKiest, de politieke podcast van het AD Utrechts Nieuwsblad, vertellen Hoekstra en De Heus over de campagnes van de partijen, leggen ze uit hoe D66 concurrent GroenLinks framet als de partij die niks wil en wat doen al die landelijke kopstukken eigenlijk in Utrecht?

De achtste uitzending van #UtrechtKiest is hierboven via de player te beluisteren, maar ook een gratis abonnement op de podcasts is mogelijk. Zodra een nieuwe aflevering beschikbaar is wordt deze automatisch gedownload in de podcast-app. Daarna is het zoeken in de podcast-app op #utrechtkiest of ad utrechts nieuwsblad en klikken op ‘subscribe'. Om vanaf je iPhone direct naar de podcastapp te gaan kun je hier klikken. Heb je een telefoon die draait op Android, dan is de app Stitcher aan te raden.

Reageren op de podcast kan ook. Gebruik op Twitter #UtrechtKiest of spreek de makers aan: @yelletieleman, @dianehoekstra en @heuswaar. We zijn benieuwd wat je vindt.

Eerdere uitzendingen van #UtrechtKiest zijn hier te luisteren.

Volledig scherm
De makers van #UtrechtKiest tijdens een opname. © William Hoogteyling

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht