Volledig scherm
Johan Derksen in VI. © Videostill Veronica Inside

Utrechts bordeel feliciteert jarige Johan Derksen en biedt jacuzzi met twee vrouwen aan

UpdateHet Utrechtse bordeel La Cloche biedt Johan Derksen voor zijn zeventigste verjaardag een avondje in de jacuzzi aan. De vaste gast in het tv-programma Veronica Inside zei maandag dat dat zijn grootste verjaardagswens is.

In de uitzending liet Derksen weten dat hij geen ‘schijtlollige dingen’ wil voor zijn verjaardag, die hij vandaag viert. ,,Je hoeft niet te komen zingen, je hoeft helemaal niet te komen.‘’ Sigaren zijn wel welkom, maar alleen van het goede merk. Op de vraag wat zijn ideale verjaardag is, is Derksen duidelijk. ,,Wat denk je van een schuimbad met een paar heerlijke wijven? Als ik door twee dametjes ingezeept word heb ik een kostelijke zeventigste verjaardag.‘’

La Cloche haakt daar op Twitter op in: ,,Johan Derksen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Kom je op onze kosten lekker bubbelen in de jacuzzi met 2 sexy dames? Bel je ons? Johan, je kan helemaal los hier in privehuis La Cloche Utrecht!”

Johan Derksen ‘bekijkt’ het aanbod van het Utrechtse bordeel voor een spannende avond met een stel dames in een bubbelbad. ,,Mogelijk komt hij er op terug in de uitzending”, laat een woordvoerder van Talpa weten.

Ook Derksens dochter Marieke haakt op Twitter in op de verjaardagswens van haar vader.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht