Twee jonge vrouwen stellen zichzelf in eerste instantie voor als leerlingen of als zorgmedewerkers, maar hebben vervolgens heel andere plannen. Minstens twee dames op leeftijd zijn in januari gedupeerd door dit babbeltrucduo. De vrouwen gingen vervolgens winkelen bij de Douglas in Utrecht. Deze dames worden nog gezocht.
Volledig scherm
Twee jonge vrouwen stellen zichzelf in eerste instantie voor als leerlingen of als zorgmedewerkers, maar hebben vervolgens heel andere plannen. Minstens twee dames op leeftijd zijn in januari gedupeerd door dit babbeltrucduo. De vrouwen gingen vervolgens winkelen bij de Douglas in Utrecht. Deze dames worden nog gezocht. © politie

Utrechtse bloedprikbende sloeg mogelijk eerder toe in Brabant

De politie onderzoekt of een zaak die zich in januari in het Noord-Brabantse Dongen voordeed, te maken heeft met de zogenoemde bloedprikbende die in Utrecht al drie slachtoffers maakte. In die oudere zaak deden twee jonge vrouwen zich ook voor als medewerkers in de zorg om zich binnen te praten bij bejaarden. Ze maakten vervolgens twee pinpassen buit.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht