Volledig scherm
Roy Wiggers en Leon Mazairac, chefs met Utrechtse roots, schotelen hun gasten een vast, vijfgangendiner met lokale producten voor. © MBE Groep, Foto: Maylan van der Grift.

Utrechtse chefs openen nieuw restaurant in Doornburgh

In de rijksmonumentale Binnenplaats Doornburgh, een voormalig klooster in Maarssen, opent binnenkort een nieuw restaurant: De Zusters. Vandaag kunnen gasten komen ‘voorproeven’, alvorens het restaurant begin december definitief haar deuren opent. 

Roy Wiggers en Leon Mazairac, chefs met Utrechtse roots, schotelen hun gasten een vast vijfgangendiner met lokale producten voor. Tot de officiële opening in december kunnen gasten voor een gereduceerde prijs komen dineren. Mazairac, onder meer bekend van restaurant Podium onder de Dom, kijkt uit naar de opening. „Het worden ontspannen, culinaire avonden,  met producten uit de omgeving. Binnenkort hebben we ook een eigen moestuin." 

Doornburgh was in de 17de eeuw een toonaangevende buitenplaats en wordt de komende jaren gerenoveerd en ontwikkeld tot een ontmoetingsplek voor kunst en wetenschap.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht