Volledig scherm
PREMIUM
Bob Bayer(63, rechts) eigenaar van Bob Bayer Mode en manager Ramon Terstegen(43). © Angeliek de Jonge

Utrechtse modezaak Bob Bayer doet mee met 'grote jongens' Hoog Catharijne

Kledingwinkel Bob Bayer is tot nu toe de enige zelfstandig ondernemer die zich heeft gevestigd in het nieuwe deel van Hoog Catharijne. In tegenstelling tot veel andere zelfstandig ondernemers, houdt de kledingzaak het hoofd wel boven water tussen de grote winkelketens. 

Vorige week maakte Vishandel Volendam bekend te vertrekken uit Hoog Catharijne. De hoge huren en verruimde openingstijden, die sinds oktober in het overdekte winkelcentrum gelden, maken het voor de vishandel onhaalbaar om nog langer in Hoog Catharijne te blijven. 

  1. Cultuursnuiven in Utrecht? Van absurde komedie tot de 3JS (en je kunt ook nog naar het circus)

    Cul­tuursnui­ven in Utrecht? Van absurde komedie tot de 3JS (en je kunt ook nog naar het circus)

    In de nieuwste absurde komedie van John van Eerd, Herrie in de Keuken, gieren de snorren, pruiken en petten door de zaal. Als eigenaar van een noodlijdende snackbar proberen Van Eerds alter ego Harrie en zijn compagnon hun armzalige frietjes en gehaktballen aan de man te brengen. Er is bitter weinig klandizie, maar de zon begint te schijnen als de valse eigenaresse van de aangrenzende tattooshop een oplossing biedt. Tot de controleur van de voedselinspectie zich meldt.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht