Volledig scherm
PREMIUM
Nanette van der Heijden met Niek (L) en Saïd van Zizo. © Foto Ruud Voest

Utrechtse Nanette roept iedereen op weer verliefd te worden op zichzelf

De Utrechtse Nanette van der Heiden (36) wil iedereen in Nederland weer 'verliefd laten worden op zichzelf'. Om dat te bereiken geeft ze onder meer theatershows. Dat doet ze in samenwerking met mensen met een beperking. Want aan deze mensen kunnen we een voorbeeld nemen, zegt ze stellig.

,,Ik was jarenlang niet verliefd op mezelf", vertelt Van der Heiden in het Utrechtse eetcafé ZiZo (onderdeel van Reinaerde). In ZiZo vindt volgende week vrijdag haar theatershow 'ik ben weer verliefd op mij' plaats en zullen mensen met een beperking voorafgaand aan de show een speciaal theatermenu bereiden voor de gasten.

  1. Werkpaarden en kantoortijgers opgelet: er opent een nieuwe, überhippe flexwerkplek in Utrecht
    indebuurt

    Werkpaar­den en kantoortij­gers opgelet: er opent een nieuwe, überhippe flexwerk­plek in Utrecht

    Als zzp’er kun je natuurlijk iedere dag met je laptop aan je keukentafel gaan zitten. Heb je behoefte aan wat meer reuring om je heen, dan kun je ook voor een flexwerkplek of een coworking space kiezen. Vanaf 1 november is Utrecht weer zo’n plek rijker, want dan opent het internationale bedrijf Mindspace een kantoor aan de Nicolaas Beetsstraat. Het bedrijf richt zich naast flexwerkers ook op start-ups en grotere bedrijven.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht