Volledig scherm
© Elite Model

Utrechtse topmodellen (in de dop) opgelet! Je kunt nu gescout worden in Hoog Catharijne

Altijd al gedroomd van een modellencarrière? Of zeggen jouw vrienden dat je de nieuwe Doutzen Kroes bent? Pak dan nu je kans! 26 en 27 mei vinden er in Hoog Catharijne castingdagen plaats van modellenbureau Elite. Je maakt kans op een contract bij Elite Model Management Amsterdam en zelfs bij Elite World.

Elk jaar zoekt Elite naar nieuwe gezichten en dit jaar begint de 35e editie van de jaarlijkse modellenzoektocht in Utrecht. Tijdens de castingdagen zullen de kandidaten een goede voorproef krijgen van de modellenwereld en daarnaast kunnen ze meedoen aan een catwalk-training. Onder anderen Cindy Crawford en Yfke Sturm vonden bij deze modellenzoektocht het begin van hun carrière. De castingdagen zijn op zaterdag 26 en zondag 27 mei, tussen 13.00 en 17.00 uur in Hoog Catharijne. Fred van Leer gaat plaatsnemen in de jury en dat is natuurlijk al een feestje op zich.

Deelname

Mag zomaar iedereen meedoen? Nou... Nee. De enige voorwaarden zijn dat je tussen de 14 en 22 jaar oud bent en een minimale lengte hebt van 1.72 (meisjes) en 1.83 (jongens). Voldoe jij hieraan? Dan kun je je hier aanmelden en wie weet ben jij onze nieuwe Utrechtse trots. De winnaar of winnares van Nederland plaatst zichzelf bovendien in de internationale finale, waarmee je kans maakt op een internationaal contract bij Elite World.

Lees ook: 

PERMANENT DESTRUCTION: hier gaat het over en dat is bést wel heftig (gesponsord)

Bekijk hier de leukste vacatures in Utrecht

Ontdek meer over leuke hotspots, eten, drinken, uitgaan, wonen en winkelen op de site van indebuurt Utrecht.

indebuurt

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht