Volledig scherm
Pietje ontmoet Dick Advocaat bij FC Utrecht © Instagram Pietje Tomassen

Utrechtse volkszanger Pietje Tomassen (10) het veld op met spelers FC Utrecht

VideoDe Utrechtse volkszanger en deelnemer aan Holland’s Got Talent Pietje Tomassen heeft nu ook de harten veroverd van de spelers van FC Utrecht. Gisteren mocht hij mee het veld op in de Galgenwaard en ontmoette hij burgemeester Jan van Zanen.

,,Wat een eer! Met de spelers van FC Utrecht het veld op en Dick Advocaat en de burgemeester van Utrecht  ontmoet", schrijft Pietje op zijn Instagram. De tekst is het onderschrift van een foto van Pietje in een trainingsjack van FC Utrecht.

De kleine Utrechtse zanger zei in een interview met het AD Utrechts Nieuwsblad dat hij nog nooit in het stadion was geweest. ,,Dat ik nu voor het eerst in mijn leven in het stadion ben en dan gelijk met een speler het veld op mag, is echt fantastisch", zegt hij in een interview met FC Utrecht. 

Pietje mocht ook een balletje trappen met de spelers en ontmoette trainer Dick Advocaat. ,,Hij herkende me al ergens van en toen ik zei dat ik meedeed aan Holland’s Got Talent wist hij het weer.” Ook ontmoette hij burgemeester Jan van Zanen. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht