De eigenaren van boekhandel Broese, Erik en Sandra van Doorn, in hun nieuwe winkel aan de Oudegracht. De geplande verhuizing in april gaat gewoon door. Het casco is inmiddels opgeleverd.
Volledig scherm
De eigenaren van boekhandel Broese, Erik en Sandra van Doorn, in hun nieuwe winkel aan de Oudegracht. De geplande verhuizing in april gaat gewoon door. Het casco is inmiddels opgeleverd. © Angeliek de Jonge

Verhuizing boekhandel Broese gaat ondanks coronacrisis door: ‘Maar de lol is eraf’

De geplande verhuizing in april van boekhandel Broese naar het nieuwe pand aan de Oudegracht in Utrecht gaat vooralsnog door. Door de uitbraak van het coronavirus is de het aantal klanten inmiddels gehalveerd en zijn de eigenaars in gesprek over verlaging van de huur. 

 1. Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateurvoetbal
  PREMIUM
  VOETBAL TOTAAL

  Houten zet grote stap, Elinkwijk loopt rood aan, DOSC stunt bijna: dit is het overzicht van het amateur­voet­bal

  Voor eersteklasser FC De Bilt is het alarmfase 1 na een nieuwe nederlaag, nu tegen ZOB. Houten zette in de derde klasse juist een grote stap richting het kampioenschap, waar poulegenoot Elinkwijk tegen VVIJ twee rode kaarten incasseerde. DOSC was net niet in staat voor een stunt te zorgen tegen koploper FC Hilversum. Wat gebeurde er nog meer op de velden? Met dit overzicht ben je helemaal bij.
  Utrecht, Vleuten, De Meern

In samenwerking met indebuurt Utrecht