Volledig scherm
© anp

Vrouw uit Utrecht klapt op twee auto's in Zeeland

Bij een botsing tussen drie auto's op de A58 bij Oost-Souburg zijn vanochtend twee vrouwen gewond geraakt. Bij het ongeluk was ook een 37-jarige vrouw uit Utrecht betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur in de richting van Vlissingen. De eerste auto werd bestuurd door een 80-jarige vrouw uit Teuge, de tweede door een 26-jarige vrouw uit Middelburg. Beide vrouwen stonden stil en stapten uit de auto, vermoedelijk om elkaar te helpen vanwege pech.

Op dat moment is de derde auto, die werd bestuurd door de vrouw uit Utrecht, vermoedelijk achterop de stilstaande auto's geklapt. Daarbij werden beide slachtoffers geschept. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?
    Agenda

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wie herinnert zich niet dé traan van Máxima tijdens haar huwelijk met Willem-Alexander in februari 2002? De man die daarvoor verantwoordelijk was, was niet haar eega, maar bandoneonist Carel Kraayenhof. Hij wist de latere koningin tot tranen toe te roeren met zijn uitvoering van het nummer Adios Nonino. Vanavond staat Kraayenhof, die vorig jaar de Edison Oeuvreprijs won, op de planken van zaal Cloud Nine in TivoliVredenburg. Hij komt niet alleen, maar neemt pianist Juan Pablo Dobal mee. Samen zullen zij Argentijnse, Afrikaanse en Europese stukken spelen. Meer info bij TivoliVredenburg.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht