Volledig scherm
© anp

Vrouw uit Utrecht klapt op twee auto's in Zeeland

Bij een botsing tussen drie auto's op de A58 bij Oost-Souburg zijn vanochtend twee vrouwen gewond geraakt. Bij het ongeluk was ook een 37-jarige vrouw uit Utrecht betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 09.00 uur in de richting van Vlissingen. De eerste auto werd bestuurd door een 80-jarige vrouw uit Teuge, de tweede door een 26-jarige vrouw uit Middelburg. Beide vrouwen stonden stil en stapten uit de auto, vermoedelijk om elkaar te helpen vanwege pech.

Op dat moment is de derde auto, die werd bestuurd door de vrouw uit Utrecht, vermoedelijk achterop de stilstaande auto's geklapt. Daarbij werden beide slachtoffers geschept. Ze zijn per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

  1. Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

    De gemeente Utrecht presenteert vanmiddag de zogenoemde Regenboogagenda voor de periode 2019-2022. Hierin heeft de gemeente acties opgenomen die moeten leiden tot meer acceptatie, zichtbaarheid en veiligheid van LHBTI+-personen in Utrecht. De gemeente heeft de agenda opgesteld in samenspraak met inwoners van de stad, politie, hulpverleners en LHBTI+-organisaties. Tijdens de presentatie, die vanaf 13.00 uur plaatsvindt bij The Green House aan de Croeselaan, wordt duidelijk welke LHBTI+-plannen Utrecht voor de komende jaren wil uitvoeren.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht