Wat een schot! Video Veenendaalse Rafael Mamba scoort

VideoEen video van DOVO-zaalvoetballer Rafael Mamba, waarin hij een wel heel bijzonder doelpunt maakt, is viral gegaan op internet. 

Rafael nam een strafschop op het jaarlijkse hutspottoernooi. Zijn schot was dubbel raak: nadat de bal in het doel belandde, vloog zijn schoen meters verderop in een basket aan de muur.

Jaap, van het youtube-kanaal Jaap Voetbal, filmde de opmerkelijke actie.

Op de website van DOVO vertelt de voetbalclub trots dat het filmpje al ruim 300.000 keer is bekeken op Dumpert. Op het Instragram-account van 433 is het filmpje al meer dan 3 miljoen keer bekeken.

Volledig scherm
© Jaap Voetbal
  1. De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderkamertje in Zuilen
    PREMIUM
    2brothersonthe4thfloor

    De hits Never Alone en Dreams werden door deze broers bedacht op een zolderka­mer­tje in Zuilen

    Met Never Alone en Dreams bestormden de Utrechtse broertjes Bobby en Martin Boer uit Zuilen 25 jaar geleden wereldwijd de hitlijsten. Het sprookje begon op de vierde verdieping van een portiekflat aan de Boelesteinlaan bij moeder thuis. Daar knutselden Bobby en Martin dag en nacht aan muziek. Plakken en knippen, net zo lang tot het lekker klonk. Een kwart eeuw later worden de 2 Brothers on the 4th Floor, met ruim 20 miljoen verkochte platen, maandelijks nog 500.000 keer via Spotify gedraaid. De act staat weer wekelijks op festivals. ,,Het sprookje gaat door.’’

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht