Volledig scherm
© Foto: Pixabay

Wat gebeurt er dit weekend in Utrecht?

Speciaalbiertjes drinken bij TAPT

Speciaalbierfestival TAPT strijkt dit weekend voor twee dagen neer in het Utrechtse Julianapark. Proef een van de meer dan honderd bieren uit binnen- en buitenland, met een bijpassend hapje, en geniet van muziek en spelletjes. Ook hier gaat het hard met de kaartjes, dus wees er snel bij.  

Slapen op het Berlijnplein

Het is zomer en dus een ideaal moment om te kamperen. En wat is er nu leuker dan dat doen op een unieke locatie? RAUM, dat openbare exposities houdt op het Berlijnplein in Leidsche Rijn, biedt de mogelijkheid om een nachtje tussen de kunstwerken te komen slapen. Voor 7,50 euro kun je vanaf 16.00 uur je tentje komen opzetten. RAUM zorgt ervoor dat je je ’s avonds geen moment hoeft te vervelen. Meer info hier.

Lazy Sunday Afternoon in Lepelenburg

Wat is er nu lekkerder dan een beetje lummelen op de zondagmiddag? Dat kan dit weekend perfect bij Lazy Sunday Afternoon in het Utrechtse park Lepelenburg. Dus neem je kleedje en picknickmand mee en kom van 14.00 tot 17.00 uur genieten van de zon en gratis livemuziek. Meer weten? Zie Facebook. 

EK Beachvolleybal ingeluid

Hoewel de wedstrijden op De Neude pas op maandag van start gaan, wordt het EK Beachvolleybal zondag al feestelijk ingeluid in Utrecht. Dan vindt het Groots Utrechts Beachtoernooi plaats bij Beachvolleybal Utrecht in Zuilen, Irene Beach in Bilthoven en aan de Maarsseveenseplassen. De teams die strijden om de titel van beste beachvolleybalploeg van Utrecht, beginnen vanaf 10.00 uur aan de voorrondes en spelen daarna een volledig toernooi. De inschrijving is helaas al gesloten, maar je kunt de wedstrijden wel gratis bezoeken. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht