Volledig scherm
Marianne Vos wint (in de trui van het puntenklassement) de koninginnerit van de BeNe Ladies Tour. © Waowdeals

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

BeNe Ladies Tour in Leidsche Rijn

Naast de Giro d’Italia in 2010, de Tour de France in 2015 en de Vuelta in 2020 mag Utrecht vandaag ook de top van het vrouwenwielrennen verwelkomen: de BeNe Ladies Tour. Meervoudig wereldkampioene Ellen van Dijk uit Woerden en de huidige Nederlands kampioene Lorena Wiebes doen mee. De wielerwedstrijd start met een proloog in Leidsche Rijn. De route van 4 kilometer loopt van Castellum Hoge Woerd naar Leidsche Rijn centrum. 

Bekendmaking tegenstander FC Utrecht in kwalificatie voor Europa League 

FC Utrecht weet vanavond tegen wie het volgende week speelt in de kwalificatie voor de Europa League. In Bosnië-Herzegovina spelen HSK Zrinjski en Akademija Pandev tegen elkaar. Zrinjski won de eerste wedstrijd met 3-0 en is de meest waarschijnlijke tegenstander. FC Utrecht speelt op 25 juli eerst thuis, een week later is de uitwedstrijd.

Smaakexperiment ‘Proeven met je oren’ op Vredenburg

Eten smaakt beter als het er mooi uitziet, je proeft dan met je ogen. Maar vandaag kun je ervaren dat proeven met je oren ook van invloed is op je smaak. Op het Vredenburg staan audiospecialisten klaar die voorbijgangers tussen 11.00 en 18.00 uur een uniek luister- en smaakexperiment meegeven. Wat we horen heeft invloed op onze smaak en hiervoor heeft HiFi Klubben speciale geluidsscenario’s ontwikkeld om verschillende smaaknuances te benadrukken.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht