Volledig scherm
Finaledag NK Debatteren voor scholieren van vorig jaar. © Ruud Voest

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

Voorrondes NK Debatteren 

Scholieren uit heel Nederland strijden vandaag en morgen tijdens de voorrondes van het NK Debatteren voor Scholieren voor een plekje in de finale. Dat doen ze op het Nieuwe Lyceum in Bilthoven. De school doet al mee vanaf de eerste editie van het NK, en is dit jaar voor het eerst de gastlocatie. Na drie voorrondes gaan de tien beste teams door naar de finale. Die vindt plaats op 18 januari 2020. 

Veiling van inboedel Utrechtse snoepfabriek

Nu de snoepfabriek Intertaste in de Utrechtse Dichterswijk gesloten is, worden de bedrijfsmiddelen virtueel geveild. Vandaag is er een kijkdag in de fabriek. Vanaf 09.00 uur kunnen mensen die geïnteresseerd zijn in de spullen komen kijken. Op 25 november start de veiling om 14.00 uur. 

Opening Kneipp pop-up store

De feestmaand staat weer voor de deur en dat betekent shoppen. Tussen al dat winkelgeweld door opent er in Hoog Catharijne weer een nieuwe pop-up store. Dit keer staat de ruimte vol zeepjes en crèmes van Kneipp. Ook is er een Do It Yourself inpakeiland, waar je de mooiste cadeautjes kan inpakken. De pop-upwinkel blijft tot en met 5 december in Hoog Catharijne. 

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht