Volledig scherm
De kerstfair in Kasteel de Haar. © ANP

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

Condooms op Utrecht Centraal

Soa Aids Nederland opent vandaag een pop-upcondoomwinkel. In de zogeheten Try before you fly -winkel vindt iedereen zijn of haar ideale condoom. Er is een ruim assortiment, een condoomadviseur en zelfs een paskamer waar je het rubberen anticonceptiemiddel kan testen. Soa Aids Nederland vraagt met de pop-upstore, die er vijf dagen is, aandacht voor het dalende gebruik van condooms. De officiële opening is om 09.00 uur. 

Grootste kerstfair van de Benelux bij Kasteel de Haar

Op het park van Kasteel de Haar begint vandaag de Country & Christmas Fair. Het is inmiddels de grootste kerstfair van de Benelux die tot vrijdag open is voor bezoekers. Naast gedecoreerde kerstbomen en versieringen heeft de organisatie gezorgd voor verschillende stands met een uniek aanbod. Ook kun je het kasteel in. Klik hier voor tickets. 

Wereldberoemde architect spreekt in Veenendaal

De architect Thomas Rau spreekt vandaag tijdens het Duurzaam Ondernemen Event (DOE) in Veenendaal. Rau staat bekend om zijn toekomstideeën. Hij denkt na over wat er later nodig is, en niet wat er op dit moment haalbaar is. Duurzaamheid en circulaire economie staan bij hem hoog in het vaandel en hij is verantwoordelijk voor verschillende bouwprojecten waar dat in toegepast wordt. DOE begint om 13.00 uur in de Basiliek. Aanmelden kan hier

Volledig scherm
Thomas Rau. © RV

Nieuwstip? WhatsApp ons!
Heb je een nieuwstip, of foto/video voor ons? WhatsApp de redactie van het AD Utrechts Nieuwsblad dan op 0652470104

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht