Volledig scherm
De KSU organiseert een meet & greet voor iedereen die les wil geven. © Arie Kievit

Wat gebeurt er vandaag in Utrecht?

Meet & greet met leraren

De Katholieke Scholenstichting Utrecht (KSU) houdt een meet & greet voor iedereen die in het onderwijs wil werken. De scholengemeenschap merkt dat het in Utrecht steeds lastiger wordt om goede leerkrachten te vinden en probeert op deze manier meer mensen enthousiast te maken voor het onderwijs. De meet & greet vindt tussen 16.00 uur tot 19.00 uur in brasserie De Utrechter plaats. Zowel ervaren leerkrachten, studenten van pabo's en mensen die interesse hebben in het docentschap zijn welkom.

Intocht avondvierdaagse

In Nieuwegein zal de laatste etappe van de avondvierdaagse gelopen worden. De wandelstoet bestaat uit zo’n 2000 lopers. Het grootste deel bestaat uit kinderen in de leeftijd van 6 tot 13 jaar. Er worden 3 afstanden gelopen; de 5, 10 en 15 kilometer. De lopers van de 15 kilometer bijten om 18.00 het spits af. De lopers van de 5 en 10 kilometer mogen om 19.30 los. Alle afstanden starten en finishen bij zwembad Merwestein in Nieuwegein. 

Workshop slapen

In de bibliotheek in Nieuwegein (Stadsplein 1c) wordt een workshop over slaap georganiseerd. Tussen 20.00 uur en 21.30 uur kun je vragen stellen aan slaapexperts en krijg je tips om beter te slapen. De workshop maakt onderdeel uit van een reeks workshops en lezingen over gezondheid. Iedereen kan zich online, via de website van de bibliotheek, voor de workshop aanmelden.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht