In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie.
Volledig scherm
In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie. © William Hoogteyling

Water, grond, planten en dieren: brugklassers in Culemborg onderzoeken het allemaal

Ze observeren, determineren, maken een mini-rivier en graven koortsachtig in hun geheugen naar wat ze in de les hebben geleerd. In de uiterwaard ten westen van de spoorbrug bij Culemborg zijn alle vierhonderd brugklassers van O.R.S. Lek en Linge deze week actief met het jaarlijkse project natuur- en milieueducatie.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht