Volledig scherm
De geparkeerde Opel raakte flink beschadigd. © Michiel van Beers

Wegpiraat ramt auto in Hoograven

Gisteravond heeft een bestuurder een geparkeerde auto geramd aan de Rijnhuizenlaan in de Utrechtse wijk Hoograven. Hij ging er daarna met de auto vandoor. 

De botsing gebeurde rond 22.30 uur.  De automobilist reed met zijn Nissan over de Schonauwensingel richting de Rijnhuizenlaan. Aan het einde van de weg wilde de bestuurder afslaan, maar hij had te veel snelheid. Volgens omstanders reed de bestuurder met zeer hoge snelheid door de woonwijk. De auto ramde de stoeprand aan de overkant van de weg en raakte daarna een geparkeerde Opel die langs de Rijnhuizenlaan stond. 

De geparkeerde auto raakte zwaar beschadigd. De bestuurder van de Nissan ging er vandoor. Door de aanrijding lekte de auto koelvloeistof en de eigenaar van de Opel heeft het spoor nog gevolgd. Dit leidde in de richting van Kanaleneiland, maar hield het spoor op ter hoogte van het Europaplein.

De Opel is door een berger afgesleept. De politie kwam ter plaatse en doet onderzoek naar de dader. Zover bekend is deze nog niet gevonden.

✉ Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Utrecht & omstreken?
Schrijf je hier in!

 WhatsApp ons!

Heb jij een nieuwstip of opmerking? Stuur ons een bericht op 06-52470104 of stuur een email naar: un.stad@ad.nl

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht