Wolf gespot in Veenendaal, maar je kunt nog gewoon naar buiten

VideoEen opvallende verschijning vannacht in Veenendaal. Rond half twee is op de Nieuweweg een wolf gezien. „Ik dacht dat iemand zijn hond kwijt was”, zegt Johnny van Dijk, die het dier filmde.

 1. Utrecht steekt opnieuw stokje voor ‘verfoeide’ verbreding A27, minister wil van geen wijken weten
  VIDEO

  Utrecht steekt opnieuw stokje voor ‘verfoeide’ verbreding A27, minister wil van geen wijken weten

  Utrecht doet opnieuw een poging om een stokje te steken voor de door haar verfoeide verbreding van de A27 door landgoed Amelisweerd. Samen met de provincie stelt de gemeente voor dat een commissie verschillende alternatieven voor de verbreding in beeld brengt. Demissionair minister Barbara Visser van Infrastructuur en Waterstaat houdt echter vol dat de verbreding echt nodig is.
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  21

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht