Volledig scherm
YouTuber Matthy het Lam (vooraan) betreedt het veld, terwijl fans hem nog even de hand willen schudden. © Foto Ruud Voest

YouTubers winnen benefietwedstrijd van SV Kampong

Bekende Nederlandse YouTubers wonnen vandaag onder de naam Creators FC met 4-3 van de vaders van hun fans. SV Kampong hield ter gelegenheid van het nieuwe complex en tribune een benefietwedstrijd.

Onder luid gejuich van hun fans betraden de YouTubers het veld. Met smartphones in de aanslag probeerden de jeugdleden dit moment als herinnering vast te leggen. Na afloop konden de fans nog met hun helden op de foto.

Stichting Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis

Er kwamen tussen de 300 en 400 bezoekers op de benefietwedstrijd af. De opbrengst van de dag gaat naar de stichting Vrienden Wilhelmina Kinderziekenhuis dat onder meer activiteiten organiseert voor de kinderen in het ziekenhuis.

Onder andere Bas van Velzen (van YouTube-kanaal VVBasVV), Matthy het Lam (Fifalosophy), Paul Goudsmit (King Alert), Kelvin Boerma (Kalvijn op Youtube) en Rob Hoekx (Gekke Markie) waren onderdeel van  Creators FC. Het team speelde eerder tegen JSV in Nieuwegein, FC Utrecht Legends en Castellum.

MATCHDAY...!!! Kick off 14:00 @kampongvoetbal 👊⚽️ #creatorsfc

Een foto die is geplaatst door Het Voetbalteam Van Youtubers (@creatorsfcnl) op

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit jouw regio? Schrijf je hier in

In samenwerking met indebuurt Utrecht

Utrecht