Wethouder Jan van Burgsteden ging maandagochtend persoonlijk langs de deuren aan de Traverse-Zuid. De Wollenbergstraat, Heikantstraat en Bolksheuvel liggen aan de doorgaande weg.
Volledig scherm
Wethouder Jan van Burgsteden ging maandagochtend persoonlijk langs de deuren aan de Traverse-Zuid. De Wollenbergstraat, Heikantstraat en Bolksheuvel liggen aan de doorgaande weg. © Gemeente Waalre

Aanwonende Traverse mag zelf kiezen: stille, of toch gebakken klinker?

Nog één keer het oor goed te luisteren leggen bij omwonenden. Dat was de inzet van wethouder Jan van Burgsteden tijdens een rondgang langs aangelegen huizen van de Traverse in Waalre. Gewapend met een korte vragenlijst ging de wethouder vanochtend op pad om ze persoonlijk in de brievenbus te doen.

  1. Herbruikbare bekers en extra inzet op verkeersveiligheid: dit kan je verwachten van Rampage Open Air 2023

    Herbruikba­re bekers en extra inzet op verkeers­vei­lig­heid: dit kan je verwachten van Rampage Open Air 2023

    Van 29 juni tot en met 2 juli strijkt het grootste drum-’n-bass en dubstepfestival Rampage Open Air weer neer in het Lommelse Kristalpark. Met zes podia, meer dan 300 acts en een ruimer terrein belooft ook deze editie weer eentje van formaat te worden. Dit jaar wordt er echter ook gebruikgemaakt van herbruikbare bekers en extra ingezet op verkeersveiligheid: “Ons gezamenlijke doel is om het bewustzijn rond verantwoord drinken te verhogen en verantwoord rijden te stimuleren onder festivalgangers.”
    Lommel