Het nieuwe gezondheidscentrum wordt dit weekend ingericht en opent komende maandag. Van links naar rechts: Maud Roelofsen, Jan Willem de Knegt, Caspar van Sambeek, Esther Schrurs , Willem van de Bungelaar en Zhouhan zhou.
Volledig scherm
Het nieuwe gezondheidscentrum wordt dit weekend ingericht en opent komende maandag. Van links naar rechts: Maud Roelofsen, Jan Willem de Knegt, Caspar van Sambeek, Esther Schrurs , Willem van de Bungelaar en Zhouhan zhou. © Rene Manders/DCI Media

Alle disciplines onder één dak in nieuw Gezondheidscentrum Waalre

WAALRE - Een ruimtelijk, licht gebouw, gelegen aan de rand van het centrum in het groen. Maandag, zes jaar na de eerste plannen gaat het nieuwe Gezondheidscentrum Waalre open. 

  1. Van Het Smaaksalon tot ‘t Veilinghuis: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in Limburg
    PREMIUM

    Van Het Smaaksalon tot ‘t Veiling­huis: bij deze 7 zaken geniet je met Pasen van een heerlijke brunch in Limburg

    Over iets meer dan twee weken is het weer Pasen. Dat is het ideale moment voor een brunch of ontbijt met de hele familie. Heel wat horecazaken zetten daar ook op in. Wij gingen op zoek naar een aantal adresjes in Limburg waar je het paasfeest uitgebreid kan vieren. Van Het Smaaksalon in Hasselt tot ‘t Veilinghuis in Sint-Truiden: hier krijg je heel wat lekkers voorgeschoteld.
    Lommel