Wethouder Mieke Theus deelde vorige week op de weekmarkt - die voor het eerst sinds lange tijd weer op de Markt plaatsvond - tasjes met informatie uit over hulp en ondersteuning in Valkenswaard.
Volledig scherm
Wethouder Mieke Theus deelde vorige week op de weekmarkt - die voor het eerst sinds lange tijd weer op de Markt plaatsvond - tasjes met informatie uit over hulp en ondersteuning in Valkenswaard. © Kees Martens/DCI Media

Drempel voor hulp in Valkenswaard moet lager: ‘Gemeente is er niet alleen voor vergunningen en paspoorten’

EDVALKENSWAARD - Inwoners van Valkenswaard vragen niet snel om hulp of ondersteuning als ze dat nodig hebben, zo constateert de gemeente. Met onder meer een nieuwe website en een activiteitengids moet daar verandering in komen.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.