Er kan weer naar hartenlust geklommen en gegleden worden in de Klimbim in Aalst. Sinds dit weekend is de speeltuin weer open.
Volledig scherm
Er kan weer naar hartenlust geklommen en gegleden worden in de Klimbim in Aalst. Sinds dit weekend is de speeltuin weer open. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Eindelijk weer naar de speeltuin: De Klimbim is weer open

WAALRE - De omgeving staat vol met auto’s en de fietsenstalling is vol: het is een vertrouwd gezicht bij speeltuin De Klimbim die dit weekend het seizoen opent. Voorzitter Huub Lanters (81) is een tevreden man: ,,We hebben het terras moeten afschermen en er wordt geen koffie en thee geschonken, maar we zijn heel blij dat we weer open zijn.” 

 1. Valkenswaard schuift in kwestie Daams ‘hete aardappel voor zich uit', vindt rechter
  PREMIUM

  Valkens­waard schuift in kwestie Daams ‘hete aardappel voor zich uit', vindt rechter

  Dat stelde de bestuursrechter in Den Bosch donderdag, die zich boog over bezwaren van twee buurtbewoners tegen het plan van Daams om het weiland naast de Dommelseweg 198 voor het bedrijf te gaan gebruiken. De gemeente verleende daar eind vorig jaar een tijdelijke omgevingsvergunning voor, maar de twee bewoners van de nabijgelegen Minister Aalbersestraat vinden dat Valkenswaard daarmee in strijd met haar eigen beleid handelt.
 1. 20 kinderen komen om bij schoolbrand in Niger
  Play

  20 kinderen komen om bij school­brand in Niger

 2. Kroegen eindelijk weer even open: 'Voelt hartstikke goed'
  Play

  Kroegen eindelijk weer even open: 'Voelt hartstikke goed'