In het Huis van Waalre ging het dinsdagavond over het uitvoeringsprogramma voor de komende vier jaar. Dat is een vertaling van het raadsbreed programma door het gemeentebestuur in concrete plannen.
Volledig scherm
PREMIUM
In het Huis van Waalre ging het dinsdagavond over het uitvoeringsprogramma voor de komende vier jaar. Dat is een vertaling van het raadsbreed programma door het gemeentebestuur in concrete plannen. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

Gemeenteraad Waalre grotendeels tevreden over vertaling raadsprogramma naar concrete plannen

WAALRE - Het Waalres college kreeg dinsdagavond complimenten van de raad over de vertaling van het raadsprogramma naar concrete plannen. Hier en daar klonk nog wel een kritische noot.

  1. Vegaburgers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesvervangers zijn wél een goede keuze?
    PREMIUM
    Koken & Eten

    Vegabur­gers doen de gezondheid meer kwaad dan goed: welke vleesver­van­gers zijn wél een goede keuze?

    Uit een analyse van meer dan 500 verschillende vegetarische burgers, worsten, balletjes en schnitzels uit de supermarkt blijkt dat vleesvervangers vaak te veel vet en te weinig eiwitten bevatten. Volgens TestAankoop in België zijn de meeste veggieburgers enorm bewerkt en doen ze de gezondheid van de consument meer kwaad dan goed. Hoe kies je dan de juiste vleesvervanger? En bestaan er voedzame alternatieven?