Op het terrein van de Agnus Dei kerk in Waalre staat een tandartskaravaan. Mensen die een beroep moeten doen op de voedselbank kunnen daar een gratis noodbehandeling krijgen. Tandarts Didi Landman helpt een cliënt.
Volledig scherm
Op het terrein van de Agnus Dei kerk in Waalre staat een tandartskaravaan. Mensen die een beroep moeten doen op de voedselbank kunnen daar een gratis noodbehandeling krijgen. Tandarts Didi Landman helpt een cliënt. © Sem Wijnhoven/DCI Media

Gratis tandzorg voor cliënten Voedselbank Waalre

WAALRE - Dokters van de Wereld toert met hun mondzorgkaravaan op uitnodiging van verschillende maatschappelijke organisaties elke maand een dag door een Nederlandse provincie. Vrijdag stond de tandartsbus geparkeerd voor de Agnus Dei-kerk in Waalre, van waaruit Voedselbank Aalst-Waalre opereert.

  1. Verkeer op Markt Valkenswaard chaos; gemeenteraad wil verandering rijrichting

    Verkeer op Markt Valkens­waard chaos; gemeente­raad wil verande­ring rijrich­ting

    VALKENSWAARD - De reconstructie van het centrum van Valkenswaard zorgt allerminst voor meer rust en veiligheid. Volgens H&G is er vooral meer chaos. De politieke partij diende donderdag tijdens de gemeenteraadsvergadering een motie in waarin het college wordt verzocht om onderzoek te doen naar het veranderen van de rijrichting, van zuid/noord naar noord/zuid. Een raadsmeerderheid schaarde zich achter dit verzoek.