Volledig scherm
PREMIUM
Kinderboerderij De Kleine Meer © Jean Pierre Reijnen

Kinderboerderij in Valkenswaard zoekt naarstig naar geld

VALKENSWAARD - Kinderboerderij De Kleine Meer in Valkenswaard gaat actievoeren om financieel te overleven. Het motto van de inzamelingsactie is ,,Alle bee(s)tjes helpen. Kleine en grote óók!.”

De Valkenswaardse Kinderboerderij De Kleine Meer zoekt steun bij de plaatselijke ondernemers om te kunnen blijven bestaan. Vooral de sponsoractie ‘Club van 100’ moet structureel de kas spekken om het voortbestaan van de kinderboerderij te garanderen. De actie start aan het einde van het jaar. Binnenkort begint een loterij en na de zomer volgt een donateursactie voor particulieren. Ook de verhuur van het gebouw moet geld in het laatje brengen.

  1. Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlopen is laagdrempeliger dan mailen of bellen’

    Gemeente opent balie in Medisch Centrum Aalst: ‘Binnenlo­pen is laagdrempe­li­ger dan mailen of bellen’

    WAALRE - Inwoners van de gemeente Waalre met vragen over bijvoorbeeld thuishulp, jeugdhulp, schuldhulp of mantelzorg kunnen sinds kort terecht in het Medisch Centrum Aalst. Omdat zorgconsulenten nu in dezelfde ruimte zitten als onder meer de huisarts en GGD moet het makkelijker worden om bij de gemeente aan te kloppen voor hulp. Want, zo zegt de gemeente: binnenlopen is laagdrempeliger dan bellen of mailen.