Jack Daris (l) en Edwin van Ham (r) van MVV Valkenswaard op het bekende zandcircuit, dat inmiddels vol staat met onkruid. Op de achtergrond lopen schapen.
Volledig scherm
PREMIUM
Jack Daris (l) en Edwin van Ham (r) van MVV Valkenswaard op het bekende zandcircuit, dat inmiddels vol staat met onkruid. Op de achtergrond lopen schapen. © DCI Media

Motorcrossers in Valkenswaard balanceren tussen hoop en vrees; wanneer kan het circuit weer open?

VALKENSWAARD - Het Eurocircuit blijft bestaan, zo heeft Valkenswaard besloten, maar voor de motorcrossers is de onzekerheid nog lang niet voorbij. Wanneer kunnen zij weer wedstrijden en trainingen organiseren?

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.